Op maat geleverd

Ticketloos
parkeersysteem

Op maat geleverd

Ticketloos parkeersysteem

Met het ticketloos parkeersysteem kunnen bezoekers eenvoudig zonder ticket in- en uitrijden met behulp van de (contactloze) bankkaart, abonnementspas en/of nummerplaat herkenning.

Het hele systeem is door de beheerder te overzien en te bedienen via een eenvoudige user interface, waarop bijvoorbeeld ingesteld kan worden op welke momenten ingereden kan worden en welk parkeertarief hierbij gehanteerd wordt.

Bij de selectie van de parkeersysteem hardware kiest Creo voor apparatuur die zoveel mogelijk bestand is tegen extreme weersomstandigheden, zoals zon, zee en zand.

Ticketloos parkeersysteem

Voor een snelle doorstroming

Snel en betrouwbaar op- en afrijden van het parkeerterrein wordt gerealiseerd door de inzet van nummerplaat herkenning, lezen van een bankpas, creditcard of contactloze chippas en scannen van een QR-code op (e-)tickets. Door de inzet van deze technologie├źn is het niet nodig om een ticket te printen bij inrijden.

In het door Creo in eigen beheer ontwikkelde ticketloze parkeersysteem, zijn de eisen en wensen geïmplementeerd voor het parkeren van voertuigen van eenmalige bezoekers, abonnementhouders, medewerkers, leveranciers, etc.

Voor een snelle doorstroming kunnen bezoekers van het parkeerterrein met hun bankpas of creditcard afrekenen bij de uitrij zuilen en indien gewenst ook bij de betaal zuilen of bij de parkeerwachters loge. Voor parkeerders die met contant geld willen betalen is er naast de betaalzuil een losse contant geldautomaat geplaatst. Het hele systeem is door de parkeerwachter te overzien en te bedienen via een eenvoudige user interface.

Bestand tegen weer en wind

De parkeersysteem hardware is zoveel mogelijk bestand tegen (extreme) weersomstandigheden, zoals zon, (zout)water en zand. Voor eenvoudig service en onderhoud is de hardware modulair opgebouwd en op afstand benaderbaar.

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven