Op maat geleverd

Contactloos
toegangssysteem

Op maat geleverd

Contactloos toegangssysteem

Het Creo contactloos toegangssysteem, op klant specificatie gekoppeld aan een betaal- en/of ticketsysteem, is de totaaloplossing voor toegang van voetgangers, (brom)fietsers en/of auto’s.

Om de toegangscontrole te managen levert Creo scanoplossingen op basis van uw specifieke wensen. Deze kunnen verschillende producten scannen zoals: e-tickets; kassa-/automaatbon met bar-/ QRcode; ledenpassen; medewerkerspassen; saldopassen; rekeningpassen; bankpassen; Credit Cards.

Doorloopsluizen.

Doorloopsluizen – of speed gates – combineren beveiligde toegang met een snelle doorstroming en zijn vooral effectief op plaatsen waar een groot aantal mensen gereguleerd moeten worden. Deze poorten hebben als belangrijke kenmerken dat ze een lange levensduur hebben en een hoge doorvoersnelheid. Ze voorzien in alle mogelijke eisen op het gebied van veiligheid, robuustheid en design.

Digitale toegangscontrole

Draadloze elektronische sloten

Open deuren met behulp van smartphone of chip pas.

Houd simpelweg uw smartphone of chip pas voor het slot om de deur te openen. Medewerkers, leveranciers of leden krijgen alleen toegang tot deuren van de ruimtes waar ze naar binnen mogen. Mag iemand er  niet meer in, dan deactiveert u de toegang simpel online in het backoffice systeem.

De sloten zijn te plaatsen op nieuwe en bestaande deuren en zijn draadloos waardoor ze snel en eenvoudig worden gemonteerd.

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven