Op maat geleverd

Cashless
betaalsysteem

Op maat geleverd

Cashless betaalsysteem

Creo levert robuuste betaalsystemen op klantspecificatie, waarbij betaald kan worden met (contactloze) bankpas, creditcard, contactloze saldo- en/of ledenpas, contant geld of consumptiemunten.

In overleg met de organisatie wordt aan de hand van het bezoekers- en medewerkersprofiel bepaald welke betaalmethoden het meest geschikt zijn, zodat de gasten en medewerkers zich niet hoeven te ergeren aan ingewikkelde of onlogische betaalsystemen.

De organisatie kan er ook voor kiezen om het cashless betaalsysteem te koppelen met tap automatisering, uitgifteautomaten, lockers, het toegang- en/ of parkeersysteem etc.

Cashless selfservice

Zelfbedieningsfunctionaliteit

Creo levert cashless selfservice functionaliteit voor gasten, leden en groepen.

Bij veel organisaties wordt het steeds moeilijker om de bar de gehele tijd te bemannen. Met het cashless selfservice systeem van Creo kunnen leden en gasten, ongeacht of de bar bemand of onbemand is, producten kopen.
De producten worden door de leden of gasten op de kassa aangeslagen en afgerekend op de pinterminal met bank- of ledenpas. Daarna worden de geautomatiseerde producten (bier, fris en koffie) vrijgegeven en in de gekochte
aantallen getapt. Tevens kan de ledenpas aan de kassa d.m.v. een pinbetaling opgewaardeerd worden.

Groepen

Groepen kunnen “prepaid” gebruik maken van hun eigen (wand)tap of het verbruik van zaal, bar of individuele tap kan achteraf afgerekend worden d.m.v. een factuur of automatische incasso.

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven