Over Creo

Het meest innovatieve betaal-, toegangs- en parkeersysteem

Over ons

Wie is CREO betaalsystemen

Creo ontwikkelt en installeert innovatieve betaal-, toegangscontrole- en parkeersystemen. Creo heeft voor verschillende markten de oplossing, in de ziekenhuizen waar medewerkers uit dezelfde automaat als bezoekers koffie drinken, bij studentenverenigingen waar op vaste tijden een happy hour is en in hotels waar de bezoeker graag 24/7 toegang heeft tot de bar, maar ook bij clubs en veerbootmaatschappijen worden transacties effectief, efficiƫnt en betrouwbaar afgehandeld.

We zijn een projectorganisatie, projecten voeren we uit in nauwe samenwerking met u, de klant en met onze partners en toeleveranciers en zijn altijd op zoek naar de perfecte oplossing voor uw organisatie. Bij de oplevering van projecten laten wij niets aan het toeval over, gekwalificeerd goed opgeleide medewerkers en een juiste planning staan garant om een project op tijd en binnen het budget op te leveren. Omdat innovatie een continu proces is, werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze producten, services en processen.

De meest uiteenlopende betaalsystemen

Wij ondersteunen de meest uiteenlopende betaalsystemen zoals barcode tickets, digitale portemonnees met mifare betaalkaarten, contactloze bankpas, QR-codes op mobiele telefoons, gezichtsherkenning etc. Creo is aanzetten en werken. Wij zijn er trots op systemen te ontwikkelen en te leveren die door iedereen eenvoudig zijn te bedienen en het altijd doen.

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven