Nieuws

Wagenborg installeert Creo toegangssysteem ook op Ameland en Schiermonnikoog

De reizigers van en naar Ameland en Schiermonnikoog krijgen de mogelijkheid om online reserveringen te maken voor de veerdienst van Wagenborg Passagiersdiensten (WPD). Dit geldt zowel voor de heen- als terugreis en daarom gaan de reizigers vanaf 1 januari 2024 ook op Ameland en Schiermonnikoog via het Creo toegangssysteem aan boord.

De Creo doorloopsluizen – of speed gates – combineren beveiligde toegang met een snelle doorstroming. Met de Creo scanoplossing kunnen verschillende toegangsbewijzen gescand worden zoals: e-tickets en kassa-/automaat bonnen voorzien van bar-/ QR code en contactloze Wagenborg passen.

Met de veerboot Naar Ameland of Schiermonnikoog? Eerst online reserveren en snel toegang krijgen via het Creo toegangssysteem.

Wagenborg vervoersplan: Wagenborg Passagiersdiensten heeft onlangs het nieuwe vervoersplan onthuld voor de veerdiensten Ameland – Holwert en Lauwersoog – Schiermonnikoog. Hierin benadrukt WPD het belang van de veiligheid tijdens de overtochten. De vaargeulen slibben dicht met een beperkte breedte en diepte tot gevolg. Dat in combinatie met het varen op tij, maakt het een uitdaging om onder alle omstandigheden een veilige overtocht mogelijk te maken. In verband hiermee heeft WPD de 5-kwartiersdienst en online reserveren geïntroduceerd. Hiermee worden reizigers beter gespreid over de beschikbare capaciteit, vooral als er ’s avonds minder afvaarten zijn dan ’s ochtends. Online reserveren helpt om alle reizigers te kunnen vervoeren, zelfs bij hoog water in de ochtend en laag water aan het eind van de dag.

Deel dit bericht:

Naar Ameland of Schiermonnikoog? Eerst online reserveren en snel toegang tot de veerboot krijgen via het Creo toegangssysteem.
Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven