Nieuws

Leden van studentenverenigingen beheren zelf hun ledenpas in de Youmie app

Zelf een ledenpas toevoegen, pas opwaarderen, pas blokkeren, transacties inzien, passen koppelen om rekening te delen en betalen met je ledenpas in de shop. Met de Youmie app kunnen leden van studentenverenigingen die gebruik maken van het Creo cashless betaalsysteem, dit allemaal geheel zelfstandig.

Klik op bovenstaande afbeelding om alle beschikbare Youmie app functionaliteiten te bekijken:

Creo en Youmie ontwikkelen, bouwen en leveren state-of-the-art software applicaties voor studentenverenigingen.  Deze applicaties helpen de besturen om effectief, efficiënt en prettig te werken en zorgen bovendien voor meer verbondenheid en interactie tussen de leden.

Daarnaast zorgt de cashless tapautomatisering van Creo en Van Duijnen er voor dat alle gedoseerd getapte consumpties afgerekend worden met niet zelden 20 tot 40% meer inkomsten bij hetzelfde inkoopvolume tot gevolg. De investering wordt dan ook regelmatig binnen een jaar terug verdiend.

Naast het financiële voordeel kent het Creo betaalsysteem nog veel meer slimme functionaliteiten die het werken eenvoudiger maken en de gastvrijheid vergroten. Denk hierbij aan selfservice op momenten dat er geen barmedewerker beschikbaar is. De meter bier functionaliteit (12 tappen – 10 betalen), leeftijdscontrole, statiegeld op hard plastic glazen, het accepteren van zowel op rekening passen als saldopassen, teams die eenvoudig al dan niet ad hoc geformeerd kunnen worden om gezamenlijk op rekening te kunnen drinken en nog veel meer.

Deel dit bericht:

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven