Nieuws

Impuls kinderopvang kiest voor veilige en betrouwbare toegangscontrole met het Airkey online sluitsysteem

Kinderdagverblijven hebben een adequate toegangscontrole bij de ingang nodig om onbevoegden buiten te houden.

Impuls kinderopvang heeft gekozen voor het Airkey online sluitsysteem gekoppeld aan de kinderopvangsoftware en  het boekhoudpakket. De Creo koppeling zorgt er voor dat wijzigingen in het kinderen, medewerkers- en/of leveranciersbestand, automatisch worden doorgegeven aan het sluitsysteem.

Airkey sluitsysteem
Met het AirKey sluitsysteem worden de deuren geopend met de smartphone. De beheerder stuurt de sleutels toe via SMS en organiseert het sluitsysteem online op heel eenvoudige wijze, met maximale controle en veiligheid tot gevolg.

Veiligheid
Een kinderdagverblijf heeft te maken met een hoop regelgeving omtrent de veiligheid van de aanwezige kinderen. En terecht, want een kinderdagverblijf moet een veilige omgeving en verblijf zijn. Ouders moeten erop kunnen vertrouwen dat hun kinderen in goede handen zijn.
Daarom mogen onbevoegden nooit zo maar een kinderdagverblijf binnen kunnen lopen en is een adequaat toegangscontrolesysteem vereist. Tegelijkertijd is een een soepele en prettige doorloop van ouders die hun kind(eren) komen halen en brengen gewenst.

Sleutelbeheer
Een kinderdagverblijf dient verschillende personen en gebruikersgroepen met verschillende rechten toegang te verlenen. Denk hierbij aan ouders, medewerkers, leveranciers en service monteurs. Deze gebruikersgroepen zijn dynamisch en worden constant bijgewerkt. Bijvoorbeeld wanneer een nieuw kind wordt aangemeld bij het kinderdagverblijf of een medewerker weggaat.

Creo koppeling
De wijzigingen in gebruikersgroepen kunnen eenvoudig snel en direct in het Airkey sluitsysteem doorgevoerd worden, dankzij de Creo koppeling met uw kinderopvangsoftware en/of boekhoudpakket. Hierdoor hoeft u de gegevens maar op één plek te wijzigen, waardoor uw toegang actueel blijft en rondslingerende sleutels of codes voorkomen worden. Digitale sleutels kunnen direct gebruikt of verwijderd worden. Bij calamiteiten kan altijd gecontroleerd worden wie toegang heeft gehad tot het gebouw. Op die manier wordt gemak en veiligheid gecombineerd.

Klik hier voor informatie over Impuls kinderopvang

Deel dit bericht:

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven