Nieuws

Creo rolt self service betaalsysteem voor hotels en multifunctionele verzamelgebouwen verder uit in Europa

Van check-in, toegang tot de kamer / vergader ruimte, eten en drinken, parkeren tot en met check-out! Het unieke Creo self service betaal- toegangs- en parkeersysteem voor hotels en multifunctionele verzamelgebouwen is ontwikkeld om de gasten zich zo veel mogelijk thuis te laten voelen. Daarbij kunnen zij zelf bepalen wanneer er wel of niet contact met de gastvrouw / -heer nodig is.

In het restaurant en aan de bar kunnen gasten hun bestelling doorgeven aan het bar personeel en vervolgens betalen door het RFID armbandje / pasje voor de paslezer te houden. Doordat de kassa gekoppeld is met het kamerslot systeem, wordt er direct op de rekening van de kamer geboekt in het PMS. Het Creo cashless betaalsysteem voorkomt dat het kamer nummer ingetoetst moet worden en/of dat er op de bon een handtekening voor akkoord gezet moet worden. Dit is bovendien fraude bestendig en geeft minder administratieve rompslomp. Nog een stapje verder is dat gasten de consumpties zelf kunnen tappen. Dan wordt in de buurt van een tappunt van bijv. bier / wijn / fris / sterk en koffie / thee een paslezer geplaatst, en is er een koppeling met het tapsysteem. De gast biedt het RFID armbandje / pasje aan op de paslezer, tapt de consumptie en de uitgifte van de drank wordt ook in dit geval automatisch op de rekening van de kamer geboekt.

CAB20 cabin hotel in Hamburg Duitsland is vergelijkbaar met de CityHub hotels in Amsterdam, Rotterdam en Kopenhagen, waar Creo ook het self service betaalsysteem heeft geleverd. Door het koppelen van verschillende systemen wordt een hoge mate van self service door en voor de gasten gerealiseerd.

Het hotel in de wijk St. Georg biedt veel bijzondere mogelijkheden en lage prijzen. Alle kamers zijn geluiddicht, hebben ramen naar de gang en zijn op twee niveaus op elkaar gestapeld. Er is genoeg ruimte voor de bagage en er is voldoende loop ruimte naast het bed. Toiletten worden gedeeld en er zijn kleine afsluitbare cabines om te douchen.

De missie van CAB20 is gastvrijheid die inspireert en richt zich op de digitale nomaden die op zoek zijn naar individuele privacy en gemeenschapszin. CAB20 is casual als een hostel, maar daarbij comfortabel en stijlvol als een hotel.

Lees meer

Deel dit bericht:

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven