Nieuws

Cashless tapautomatisering in Club AIR vernieuwd

Waarom met het Creo cashless betaalsysteem alle gedoseerd getapte consumpties wel worden betaald? Omdat Creo een unieke technologie ontwikkeld heeft. Hiermee worden alle consumpties efficiënt en effectief gedoseerd getapt en afgerekend.

Producten worden op de kassa aangeslagen en betaald met bankpas, Credit Card of AIR Card. Hierna worden de consumpties in de gekochte aantallen op de tap automatisering vrijgegeven. Afhankelijk van de branche waarin de onderneming actief is zien wij dankzij deze manier van werken, 20 en 40% meer consumpties afgerekend worden bij hetzelfde inkoopvolume. De investering wordt dan ook regelmatig binnen een jaar terug verdiend.

Naast het financiële voordeel kent het Creo betaalsysteem nog veel meer slimme functionaliteiten die het werken eenvoudiger maken en de gastvrijheid vergroten. Denk hierbij aan selfservice op momenten dat er geen personeel beschikbaar is. De meter bier functionaliteit (12 tappen – 10 betalen), leeftijdscontrole, statiegeld op hard plastic glazen, het accepteren van zowel op rekening passen als saldopassen en nog veel meer.

Waarom Club AIR Amsterdam voor het Cashless betaalsysteem van Creo gekozen heeft? De belangrijkste reden is dat de internationale klanten niet alleen cashless kunnen betalen met bankpas en Credit Card, maar ook met de AIR Card. Het voordeel van de AIR Card is dat bezoekers die contant willen betalen, hun contant geld in de vorm van prepaid saldo op de AIR card kunnen zetten en daar vervolgens mee kunnen afrekenen. Daarnaast kunnen VIPS, artiesten en medewerkers met behulp van de AIR Card op rekening drinken.

AIR Amsterdam is vanaf de start in 2010 één van de toonaangevende Nachtclubs in Nederland. Directeur Fulco Jellema van Club AIR: “Wij werken al meer dan 10 jaar samen met de jongens van Creo. Ze zijn snel, kundig, en omdat zij de software zelf programmeren erg flexibel in het realiseren van de gewenste uitvoering. Zeker aan te raden voor ondernemers die het POS systeem in willen zetten om hun organisatie efficiënter en effectiever te laten functioneren.”

Deel dit bericht:

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven