Betalen, toegang en parkeren

Veerboot

Cashless, contactless, ticketless

Veerboot

Creo ontwikkelt en installeert innovatieve betaal-, toegangscontrole- en parkeersystemen. 

Met het betaal-, toegangscontrole- en parkeersysteem van CREO kan iedereen veilig en gecontroleerd doorgelaten worden. De hard- en software van Creo ondersteunt het hele proces vanaf het moment dat een passagier het ticket koopt tot deze aan de overkant weer van boord stapt. Om het gewenste resultaat en de beste beleving te realiseren, werken wij nauw samen met onze klanten. We luisteren goed naar de wensen en zijn in staat een maatoplossing te leveren. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte oplossing voor uw organisatie.

Snel, efficiënt en effectief.

In ons waterland is de veerboot een uitstekende oplossing om aan de overkant te komen. Op de Waddeneilanden en in Zeeland wordt de veerboot dan ook veelvuldig gebruikt. Achter de overtocht zit een heel proces. Zodra de veerboot aanmeert moet iedereen van de boot naar het vaste land geleid worden om vervolgens zonder problemen hun reis met de auto, fiets of openbaar vervoer te vervolgen. Vervolgens worden alle nieuwe passagiers aan boord verwelkomd en aan de overkant herhaalt zich dit proces. Om dit veilig, efficiënt en gecontroleerd te doen werken veerdiensten met het Creo betaal- toegang- en parkeersysteem.

Creo levert parkeer-, toegang- en betaaloplossingen aan AG-EMS (Borkum), Wagenborg passagiersdiensten (Ameland, Schiermonnikoog), Rederij Doeksen (Vlieland, Terschelling),  Teso (Texel), Westerscheldeferries (Vlissingen – Breskens) en VMR (Maassluis – Rozenburg).

Vandaalbestendig

Ticketautomaten

Met de ticketautomaten van Creo betaalsystemen kunnen reizigers een afvaart boeken en/of wijzigen.

Passagier kunnen een ticket voor de overtocht kopen of indien noodzakelijk een plaats op de veerboot reserveren. Reizigers betalen voor hun bootticket met de (contactloze) bankpas of Credit Card. Eilanders en deelnemers van het vaste reizigers programma scannen hun abonnementspas om een bootticket te verkrijgen. Reizigers kunnen op de ticketautomaten indien gewenst ook hun bootticket omboeken naar een eerdere of latere afvaart.

Op maat gemaakt.

De door Creo geleverde ticketautomaten werken met contant geld, pinpas / creditcard (contact en contactloos) of beiden. Zij functioneren volledig zelfstandig of worden gekoppeld met een veerboot boekingssysteem. De hardware is zoveel mogelijk bestand tegen (extreme) weersomstandigheden, zoals zon, (zout)water en zand. Voor eenvoudig service en onderhoud is de automaat modulair opgebouwd en op afstand benaderbaar. Onze automaten worden op klantspecificatie gemaakt. Hierbij kan gekozen worden uit verschillende opties zoals: in- of opbouw met deur aan de achter- of voorzijde; acceptatie van contant geld, bankpas (PIN / creditcard); Inbouw van intercom, barcode – of chip pas lezer en bediening met touchscreen of toetsen.

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven