Cashless tapautomatisering

Studentenvereniging

Cashless tapautomatisering

Studentenvereniging

Creo heeft speciaal voor studentenverenigingen de cashless tapautomatisering ontwikkeld.

Happy hours, korting voor disputen en/of barmedewerkers, afrekenen met saldo-, debiteuren- en bankpassen, werken met verbanden en statiegeld voor hard plasic glazen. Snel en betrouwbaar afrekenen bij een studentenvereniging is niet eenvoudig want het bijhouden van alle verschillende prijsafspraken met leden en disputen is voor de barmedewerker in een studentenvereniging nauwelijks te doen. Daarom heeft Creo de cashless tapautomatisering ontwikkeld. Leden eten en drinken op rekening door eenvoudig hun persoonlijke leden chippas op één van de geïnstalleerde kaartlezers te plaatsen. Geen gedoe meer met geld tellen of onthouden wanneer en hoeveel korting er gegeven moet worden. Ook het zomaar gratis weggeven van biertjes is niet meer aan de orde.
De kaartlezers zijn verbonden met de Creo touch kassa’s en de tap automatisering. Wordt er een consumptie getapt, dan wordt deze meteen op rekening van de betreffende persoon bijgeschreven of van het tegoed afgeschreven. Zo is een mooi cashless tapautomatiseringssysteem ontstaan die de studentenverenigingen precies biedt wat zij nodig hebben.

Speciale functionaliteit

Creo heeft specifiek voor studentenvereniging een groot aantal belangrijke functionaliteiten ontwikkeld, waaronder leeftijdscontrole, groepen maken en uitgebreide (financiële) rapportages.

Cashless tapautomatisering

Doei tapverlies en niet betaalde consumpties

 

Met het Creo betaalsysteem worden alle gedoseerd getapte consumpties wel afgerekend.

Om dat mogelijk te maken heeft Creo een unieke technologie ontwikkeld waarmee efficiënt en effectief alle gedoseerd getapte drank afgerekend wordt. Producten worden op de kassa aangeslagen en afgerekend met bank- of ledenpas, waarna de consumpties in de gekochte aantallen op de tapautomatisering vrijgegeven worden, of de ledenpas wordt op één van de ledenpaslezers naast de taps gelegd. Deze twee methoden zijn tegelijkertijd beschikbaar en door elkaar heen te gebruiken. Afhankelijk van de branche waarin de onderneming actief is zien wij dankzij deze nieuwe manier van werken, 20 en 40% meer consumpties afgerekend worden bij hetzelfde inkoopvolume. De investering wordt dan ook regelmatig binnen een jaar terug verdiend.

 

Speciale functionaliteit

Naast het financiële voordeel kent het Creo betaalsysteem nog veel meer slimme functionaliteiten die het werken eenvoudiger maken en de gastvrijheid vergroten. Denk hierbij aan selfservice op momenten dat er geen barmedewerker beschikbaar is. De meter bier functionaliteit (12 tappen – 10 betalen), leeftijdscontrole, statiegeld op hard plastic glazen, het accepteren van zowel op rekening passen als saldopassen, groepen die eenvoudig al dan niet ad hoc geformeerd kunnen worden om gezamenlijk op rekening te kunnen drinken en nog veel meer.

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven