Creo toegangssystemen voor de recreatie: gemak binnen handbereik

Recreatie

Recreatie

Creo betaal- en toegangssystemen

Met de toegangssystemen die Creo aanbiedt voor vakantieparken is gemak altijd binnen handbereik. De toegangssystemen geven je gasten toegang tot hun vakantiehuisje en het vakantiepark. Ook kunnen klanten zelf hun consumpties in het park regelen met een gepersonaliseerd armbandje. Het is slechts een greep uit het aanbod van toegangssystemen van Creo, dat onderdeel is van Xafax.

Toegang en selfservice

Toegang tot vakantiehuisje en -park

Gasten kunnen met een smart slot via hun smartphone toegang krijgen tot hun vakantiehuisje, zonder fysieke sleutels. De digitale sleutel opent de deur en biedt voordelen zoals het voorkomen van verloren sleutels en pasjes, toegang voor groepen en inzicht in gastenaanwezigheid. Voor toegang tot het vakantiepark ontvangen gasten een e-ticket dat activeert en deactiveert met hun verblijf, waardoor er geen wachtrijen bij de receptie zijn en de doorstroom vlot verloopt. Dit systeem biedt flexibele aankomst- en vertrektijden en een eenvoudige en veilige check-in ervaring.

Parkeren

Ook kan je jouw gasten toegang geven tot het parkeerterrein. De gast komt aanrijden en wordt op basis van zijn kenteken of het scannen van zijn e-ticket automatisch binnengelaten tot het parkeerterrein.

Zelfbedingingssysteem voor drankjes

Onze zelfbedieningssystemen voor consumptie van drankjes, waarbij we werken met gepersonaliseerde armbandjes, is een voorbeeld van een zelfbedieningssysteem. Gasten houden het armbandje bij de scanner, die de kosten op rekening van de kamer zet. Dan krijgt de gast toegang tot het drankenassortiment en kan hij of zij zichzelf bedienen met het tappen van een biertje of een bakje koffie uit de automaat te halen. Een ander voorbeeld van ons zelfbedieningssysteem is het toegang bieden van gasten tot het zwembad met behulp van hun armbandje.

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven