Subtitel van deze markt

Hotel

Selfservice

Hotel

Creo betaalsystemen, heeft in samenwerking met leveranciers van property management- en tapautomatiseringssytemen, een uniek zelfbedieningsconcept voor hotels ontwikkeld.

Met behulp van de mobiele telefoon en/of een Mifare chip hotelpas of polsband, kunnen gasten op ieder moment van de dag gebruik maken van verschillende diensten. Zo hebben ze, vanzelfsprekend, toegang tot het hotel en de hotelkamer. Maar ook kunnen ze zelf koffie of thee pakken, een biertje tappen en andere dranken inschenken. Het self-service systeem, geeft toegang, registreert en maakt een duidelijk overzicht van de kosten voor zowel de gast als voor u. Hiermee is minder personeel nodig, maar hebben gasten wel 24 uur per dag toegang tot dit soort diensten.

Selfservice Hotel

CityHub

Een goed voorbeeld van selfservice hotels staan in Amsterdam, Rotterdam en Kopenhagen.

CityHub is een kruising tussen een hostel en een hotel. De eigenaren hebben hiervoor gekozen om het hotel betaalbaar te houden. Alles is geautomatiseerd, gasten betalen door middel van een polsbandje. Hierdoor kunnen de medewerkers van CityHub zich concentreren op de gastbeleving.

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven