Cashless betaalsysteem

Club & Horeca

Cashless betaalsysteem

Club & Horeca

Creo heeft speciaal voor clubs en andere horeca een robuust betaalsysteem ontwikkeld waarbij betaald kan worden met (contactloze) bankpas, creditcard, contactloze saldo- en/of ledenpas, contant geld of consumptiemunten.

In overleg met de organisatie wordt aan de hand van het bezoekers- en medewerkersprofiel bepaald welke betaalmethoden het meest geschikt zijn. Deze worden vervolgens geïmplementeerd zodat de bezoeker kan genieten van zijn/haar avondje uit, zonder zich te ergeren aan ingewikkelde of onlogische betaalsystemen.

Cashless

Tapautomatisering

De ondernemer kan ook kiezen voor een koppeling met tap automatisering die bij veel clubs en horeca al wordt gebruikt.

Gekozen kan worden tussen tap registratie of een vaste tap koppeling. Voor de vaste koppeling heeft Creo een unieke technologie ontwikkeld. Gekoppeld aan de tap automatisering worden alle consumpties effici├źnt en effectief gedoseerd getapt en afgerekend. Producten worden eerst op de kassa aangeslagen en betaald met bankpas, Credit Card of ledenpas. Alleen als er betaald is, worden de consumpties in de gekochte aantallen op de tap automatisering vrijgegeven. Afhankelijk van de branche waarin de onderneming actief is zien wij dankzij deze manier van werken, 20 en 40% meer consumpties afgerekend worden bij hetzelfde inkoopvolume. De investering wordt dan ook regelmatig binnen een jaar terug verdiend.

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven