Skip to main content
Loading...

Hotels

Voor hotels heeft Creo betaalsystemen, in samenwerking met leveranciers van property management- en tapautomatiseringssytemen, een uniek zelfbedieningsconcept voor hotels ontwikkeld. Met behulp van de mobiele telefoon en/of een Mifare chip hotelpas of polsband, kunnen gasten op ieder moment van de dag gebruik maken van verschillende diensten. Zo hebben ze, vanzelfsprekend, toegang tot het hotel en de hotelkamer. Maar ook kunnen ze zelf koffie of thee pakken, een biertje tappen en andere dranken inschenken. Het self-service systeem, geeft toegang, registreert en maakt een duidelijk overzicht van de kosten voor zowel de gast als voor u. Hiermee is minder personeel nodig, maar hebben gasten wel 24 uur per dag toegang tot dit soort diensten. 

Een mooi voorbeeld van zo’n self-service hotel staat in Rotterdam. De CityHub Rotterdam is een kruising tussen een hostel en een hotel. De eigenaren hebben hiervoor gekozen om het hotel betaalbaar te houden. Alles is hier geautomatiseerd, gasten betalen door middel van een polsbandje.

Lees meer over:


Studenten verenigingen

Happy hours, korting voor disputen en/of barmedewerkers, afrekenen met saldo-, debiteuren- en bankpassen, werken met verbanden en statiegeld voor hard plasic glazen. Snel en betrouwbaar afrekenen bij een studentenvereniging is niet eenvoudig en het bijhouden van al die verschillende afspraken is voor de barmedewerker in een studentenvereniging nauwelijks te doen. Daarom is de cashless tapautomatisering ontwikkeld door Creo & Van Duijnen. Leden eten en drinken op rekening door eenvoudig hun persoonlijke ledenchippas op één van de geïnstalleerde kaartlezers te plaatsen. Geen gedoe meer met geld tellen, weten wanneer en hoeveel korting er gegeven moet worden en ook het zomaar gratis weggeven van biertjes is niet meer aan de orde. 
De kaartlezers zijn verbonden met de Creo touch kassa’s en de tapautomatisering van Van Duijnen. Wordt er een consumptie getapt, dan wordt deze meteen op rekening van de betreffende persoon bijgeschreven. Zo is een mooie samenwerking ontstaan die de studentenverenigingen precies biedt wat zij nodig hebben.

Creo heeft specifiek voor studentenvereniging een groot aantal belangrijke functionaliteiten ontwikkeld, zoals leeftijdscontrole, groepen maken en uitgebreide (financiële) rapportages.

Gerelateerde producten:

Lees ook: "Binnen 5 jaar kozen veel studentenverenigingen voor de cashless tapautomatisering van Creo en Van Duijnen".


Veerboten

In ons waterland is de veerboot een mooie oplossing om snel aan de overkant te komen. Op de Waddeneilanden en in Zeeland wordt de veerboot veelvuldig gebruikt. Hier zit dan ook een heel proces achter, zodra de veerboot aan wal komt moet iedereen van de boot naar het vaste land geleid worden. Vervolgens worden alle nieuwe passagiers aan boord verwelkomd en aan de overkant herhaalt zich dit proces. Om dit veilig, efficiënt en gecontroleerd te doen werken veel veerdiensten met toegangssystemen. 
Met het toegangscontrolesysteem van CREO-CPS kan iedereen veilig en gecontroleerd doorgelaten worden. De e-tickets en chipkaarten worden via scanzuilen gelezen en de poortjes geven vervolgens toegang tot de veerboot. Maar Creo gaat nog verder, we denken mee in het hele proces vanaf het moment dat een passagier het ticket koopt tot deze aan de overkant weer van boord stapt. Om het gewenste resultaat en de beste beleving te leveren, werken wij nauw samen met onze klanten. We luisteren goed naar de wensen en zijn in staat een maatoplossing te leveren. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte oplossing voor uw organisatie. 

Gerelateerde producten:


Clubs en poppodia

Creo heeft speciaal voor clubs en poppodia een robuust betaalsysteem ontwikkeld waarbij betaald kan worden met (contactloze) bankpas, creditcard, contactloze saldo- en/of ledenpas, contant geld of consumptiemunten. In overleg met de organisatie wordt aan de hand van het bezoekers- en medewerkersprofiel bepaald welke betaalmethoden het meest geschikt zijn. Deze worden vervolgens geïmplementeerd zodat de bezoeker kan genieten van zijn/haar avondje uit, zonder zich te ergeren aan ingewikkelde of onlogische betaalsystemen.

De club of het poppodium kan ook kiezen voor de Van Duijnen tapautomatisering die bij veel clubs en poppodia al wordt gebruikt. Hier kan het Creo betaalsysteem aan gekoppeld worden. De organisatie kan vervolgens kiezen uit een tapregistratie- of een vaste tapkoppeling.

Gerelateerde producten:


Ziekenhuizen en zorginstellingen

Binnen ziekenhuizen en zorginstellingen lopen veel verschillende groepen rond. De fulltime medewerkers, parttimers, gasten, patiënten en bezoekers. Al die groepen maken gebruik van de Vendingautomaten voor een versnapering of frisdrank, koffieautomaten en de kantine voor een maaltijd. Voor iedere groep kan op bepaalde momenten een andere betaling gelden, zo kan het zijn dat medewerkers de koffie gratis krijgen terwijl bezoekers bijvoorbeeld moeten betalen. Hiervoor is een systeem nodig dat met al die verschillende gebruikers rekening houdt. De kern van het Creo systeem bestaat uit (contactloos) betalen met de bankpas en/of creditcard voor alle groepen. Wil een ziekenhuis de medewerkers korting bieden, dan is het inzetten van een medewerkerspas een goede optie. En zijn er bijvoorbeeld buitenlandse bezoekers of andere groepen die niet over een contactloze bankpas en/of creditcard beschikken, dan kunnen er speciale voorzieningen geboden worden zodat ook zij probleemloos kunnen afrekenen.

Zo houdt Creo rekening met alle mogelijke scenario’s in de voorzieningen voor een ziekenhuis of zorginstelling. En het systeem kan makkelijk uitgebreid worden met diensten zoals parkeren en het via de mobiele telefoon bestellen van lunch. 

Het resultaat: Geen contant geld maar een veilige, betrouwbare, efficiënte en effectieve organisatie. De overzichtelijke transactieoverzichten zijn via een speciaal ingerichte webapplicatie in te zien. Indien gewenst kunnen deze ook voor de familie van bewoners/patiënten beschikbaar gesteld worden.. 

Gerelateerde producten:


Scholen


Het Creo cashless en contactloos betaalsysteem voor scholen is een universeel betaalsysteem voor optimaal betaalgemak. De basis is probleemloos cashless betalen met de contactloze bankkaart en/of door de school uitgegeven chippas voor leerlingen en medewerkers.

Betalen met de school chippas heeft het voordeel dat de leerlingen en medewerkers bepaalde producten met korting kunnen kopen. Betalen met de contactloze bankkaart heeft het voordeel dat iedere bezoeker van de school producten kan kopen.

Door de schoolpas of bankkaart op korte afstand bij een kaartlezer te houden, is betaling een feit. Hiermee kan een flexibel prijsbeleid worden gevoerd; door studenten of medewerkers gratis of met korting producten aan te bieden, terwijl gasten het volledige bedrag betalen.

De digitale portemonnee (het Cerberos chipmanagementsysteem) van de schoolpas opladen kan via een betaalautomaat, het online web portal en/of mobiele app en aan de kassa met een (contactloze) pinbetaling.

Indien gewenst kan een bestaande toegangscontrole medewerkerskaart of studentenpas, eenvoudig worden gekoppeld aan de digitale portemonnee.

Gerelateerde producten:


Evenement- en sportcomplexen


Het Creo cashless en contactloos betaal- en toegangssysteem voor evenement- en sportlocaties is een universeel systeem voor optimaal gemak. De basis is probleemloos cashless betalen en toegang met de contactloze bankkaart, e-ticket met QR-code en/of abonnement-chippas voor bezoekers en medewerkers.

Betalen en toegangscontrole met de abonnement-chippas heeft het voordeel dat de bezoekers en medewerkers bepaalde producten met korting kunnen kopen. Betalen met de contactloze bankkaart heeft het voordeel dat iedere bezoeker producten kan kopen.

Door de abonnement-chippas of bankkaart op korte afstand bij een kaartlezer te houden, is betaling en/of toegang een feit. Hiermee kan een flexibel prijsbeleid worden gevoerd; door abonnementhouders of medewerkers met korting producten aan te bieden, terwijl eenmalige bezoekers het volledige bedrag betalen.

De digitale portemonnee (het Cerberos chipmanagementsysteem) van de abonnement-chippas opladen kan via een betaalautomaat, het online web portal, mobiele app (bijvoorbeeld de Almanapp) en aan de kassa met een (contactloze) pinbetaling.

Indien gewenst kan een bestaande toegangscontrole medewerkerskaart of leden-chippas, worden gekoppeld aan de digitale portemonnee.

Gerelateerde producten: