Contactloos toegang en Ticketloos parkeren

Wagenborg
Passagiersdiensten

Creo levert contactloos toegangssysteem aan Wagenborg Passagiersdiensten.

Klantgerichtheid staat bij Wagenborg Passagiersdiensten hoog in het vaandel.
De reis naar en van Ameland en Schiermonnikoog moet een feestje zijn.
Medewerkers doen elke dag hun best om alle passagiers die de overtocht naar Ameland of Schiermonnikoog maken, vlot en comfortabel van de vaste wal naar het eiland en terug te brengen.

Ook toegangscontrole dient zo probleemloos, snel en efficiënt mogelijk plaats te vinden. Daarom heeft Wagenborg Passagiersdiensten gekozen voor het toegangscontrolesysteem van Creo betaalsystemen.
Met de ergonomische scanzuilen gekoppeld aan het veerboot ticketingsysteem kunnen de passagiers eenvoudig hun barcode tickets of Wagenborg passen scannen. Hiermee wordt een hoge doorloopsnelheid bij de toegangspoortjes gerealiseerd, waardoor 1.200 passagiers binnen 15 minuten veilig en gecontroleerd doorgelaten worden.

Ticketloos parkeersysteem voor Wagenborg Parkeerterreinen

In het door Creo in eigen beheer ontwikkelde volledig ticketloze parkeersysteem zijn de eisen en wensen geïmplementeerd voor het parkeren van voertuigen van de verschillende soorten reizigers van en naar Ameland, zoals vakantiegangers, eiland bewoners, zakelijke reizigers en medewerkers.

Snel en betrouwbaar op- en afrijden van het parkeerterrein wordt gerealiseerd door de inzet van nummerplaat herkenning, lezen van een bankpas, creditcard, Wagenborg pas en scannen van een QR-code op (e-)tickets. Door de inzet van deze technologieën is het niet nodig om een ticket te printen bij inrijden. Voor een snelle doorstroming kunnen parkeerders van het parkeerterrein afrekenen bij de uitrij zuilen en indien gewenst ook bij de betaal zuilen op Ameland en Holwerd of bij de parkeerwachters loge. Voor parkeerders die met contant geld willen betalen is er naast de betaalzuil een losse contant geldautomaat geplaatst.

Het hele systeem is door de parkeerwachter te overzien en te bedienen via een eenvoudige user interface.

De parkeersysteem hardware is zoveel mogelijk bestand is tegen de weersomstandigheden ter plekke, zoals zon, zee en zand. Voor eenvoudig service en onderhoud is de hardware modulair opgebouwd en op afstand benaderbaar.

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven