Self-service cashless tapautomatisering

Hockeyclub
GHBS Groningen

Waarom heeft Hockeyclub GHBS Groningen gekozen voor het selfservice cashless betaal- en tap automatiseringssysteem?

 

Bij Hockeyclub GHBS in Groningen is het tijdens wedstrijd- en trainingsdagen een komen en gaan van leden en gasten. In verband met het teruglopend aantal vrijwilligers is het niet mogelijk om de bar de gehele dag te bemannen.

Dankzij het Creo selfservice cashless betaal- en tap automatiseringssysteem kunnen leden en gasten, ongeacht of de bar bemand of onbemand is, producten kopen.

De producten worden door de leden of gasten op de kassa aangeslagen en afgerekend op de betaalterminal met bank- of clubpas. Daarna worden de geautomatiseerde producten (bier, fris en koffie) vrijgegeven en in de gekochte
aantallen getapt. Tevens kan door de leden de clubpas aan de kassa d.m.v. een bankpas betaling opgewaardeerd worden.

Doei tapverlies en niet betaalde consumpties

Bij veel organisaties is het moeilijk om rendement te behalen. Als al de niet betaalde drankjes en het tap verlies bij elkaar opgeteld wordt, is dat op jaarbasis een behoorlijke winstderving die vaak tussen de 20% en 40% blijkt te liggen. De selfservice functionaliteit van Creo betaalsystemen lost dat probleem op en verdient zichzelf dan ook in korte tijd terug.

Naast de ‘basis selfservice functionaliteit’ biedt het Creo betaalsysteem nog veel meer voordelen. Zo kunnen groepen “prepaid” gebruik maken van hun eigen (wand)tap en kan het verbruik van zaal, bar of individuele tap afgerekend worden d.m.v. een factuur of automatische incasso. Ook kunnen koffie- en uitgifte-automaten gekoppeld worden.

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven