Geïntegreerd reserveer en toegangssysteem

DualResorts vakantiewoningen

Probleemloze toegang (seamless access) tot luxe vakantiewoningen dankzij geïntegreerd reserveer en toegangssysteem.

Mede door het tekort aan personeel zijn selfservice concepten sterk in opkomst. De door Creo ontwikkelde functionaliteit stelt vakantieparken in staat hun klanten een compleet selfservice concept te bieden op het gebied van parkeren, toegang en betalen.

Creo betaalsystemen heeft het Recranet reserveringssysteem geïntegreerd met het EVVA AIRKEY draadloze toegangssysteem. Met behulp van hun mobiele telefoon krijgen gasten gedurende de door hun geboekte periode, zonder eerst bij de receptie langs te hoeven gaan, toegang tot het vakantiehuis.

Het toegangssysteem draagt hierdoor bij aan een ultieme gastbeleving.
Het reserveer- en toegangscontrolesysteem kan uitgebreid worden met nummerplaatherkenning voor parkeren en self-service betaal- en tapautomatiseringssystemen voor de Horeca.

Pasje vergeten? Geen probleem: je gezicht heb je altijd bij je.

Contactloos toegang en betalen door middel van gezichtsherkenning voorkomt misbruik, is gemakkelijker voor de gebruiker, sneller, niet duurder dan bestaande systemen én is contactloos dus hygiënisch.

Het voordeel voor de gebruiker is dat die nooit meer zijn pasje kan vergeten – ‘want je gezicht heb je altijd bij je’- en voor de organisatie omdat die daarmee kan voorkomen dat anderen dan de abonnementhouder van een pasje gebruikmaken.

Het je als gebruiker aanmelden bij het systeem, het zogenaamde ‘on-boarding, is laagdrempelig gemaakt. Het ‘uploaden van je gezicht’ kan via een app en de camera op je mobieltje en de gebruiker kan in de app op elk moment zelf de toestemming voor herkenning bij een organisatie geven of intrekken.

 

Ervaar het gemak van ons cashless betaalsysteem

Plan een gratis adviesgesprek

Scroll naar boven