Skip to main content
Loading...

Evenement- en sportcomplexen


Het Creo cashless en contactloos betaal- en toegangssysteem voor evenement- en sportlocaties is een universeel systeem voor optimaal gemak. De basis is probleemloos cashless betalen en toegang met de contactloze bankkaart, e-ticket met QR-code en/of abonnement-chippas voor bezoekers en medewerkers.

Betalen en toegangscontrole met de abonnement-chippas heeft het voordeel dat de bezoekers en medewerkers bepaalde producten met korting kunnen kopen. Betalen met de contactloze bankkaart heeft het voordeel dat iedere bezoeker producten kan kopen.

Door de abonnement-chippas of bankkaart op korte afstand bij een kaartlezer te houden, is betaling en/of toegang een feit. Hiermee kan een flexibel prijsbeleid worden gevoerd; door abonnementhouders of medewerkers met korting producten aan te bieden, terwijl eenmalige bezoekers het volledige bedrag betalen.

De digitale portemonnee (het Cerberos chipmanagementsysteem) van de abonnement-chippas opladen kan via een betaalautomaat, het online web portal, mobiele app (bijvoorbeeld de Almanapp) en aan de kassa met een (contactloze) pinbetaling.

Indien gewenst kan een bestaande toegangscontrole medewerkerskaart of leden-chippas, worden gekoppeld aan de digitale portemonnee.

Gerelateerde producten: