Skip to main content
Loading...

Creo cashless betaalsysteem voor studentenverenigingen nu ook beschikbaar voor lustrums en jaarfeesten, door de samenwerking tussen Creo en Twelve

Happy hours, korting voor disputen en/of barmedewerkers, afrekenen met saldo-, debiteuren- en bankpassen, werken met verbanden en statiegeld voor hard plasic glazen. Snel en betrouwbaar afrekenen bij een studentenvereniging is niet eenvoudig, en het bijhouden van al die verschillende afspraken is voor de barmedewerker in een studentenvereniging nauwelijks te doen. Daarom is de cashless tapautomatisering ontwikkeld door Creo & Van Duijnen. Leden eten en drinken op rekening door eenvoudig hun persoonlijke ledenchippas op één van de geïnstalleerde kaartlezers te plaatsen. Geen gedoe meer met geld tellen, weten wanneer en hoeveel korting er gegeven moet worden en ook het zomaar gratis weggeven van biertjes is niet meer aan de orde.

  • Twelve cashless betaalsysteem evenementen
  • Creo cashless betaalsysteem

 

De samenwerking tussen Creo en Twelve stelt leden van studentenverenigingen in staat om ook tijdens lustrums en jaarfeesten buiten de sociëteit met de ledenpas af te rekenen met gehuurde kassa’s van Twelve. In de praktijk komt dit erop neer dat op de kassa’s van Twelve er een betaalmethode beschikbaar is om met de ledenpas (met saldo of op rekening) te betalen waarbij de standaardprijzen voor consumpties worden gehanteerd. Dit heeft het voordeel dat voor betalingen met de ledenpas de vereniging geen transactiekosten aan de bank hoeft af te dragen. Gasten (niet leden) kunnen uiteraard afrekenen met hun (contactloze) bankpas.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met César Sierhuis van Creo (cesar.sierhuis@creo.nl / 06 15 06 86 87), of met Flip van Rooijen van Twelve (flip.van.rooijen@twelve.eu / 06 19 00 78 93).

  • Creo levert samen met Van Duijnen de cashless tapautomatisering ten behoeve van de sociëteiten van de Nederlandse studentenvereningen. 
  • Twelve is leverancier van diverse betaaloplossingen voor de evenementenbranche.