Skip to main content
Loading...

Ziekenhuizen en zorginstellingen

Binnen ziekenhuizen en zorginstellingen lopen veel verschillende groepen rond. De fulltime medewerkers, parttimers, gasten, patiënten en bezoekers. Al die groepen maken gebruik van de Vendingautomaten voor een versnapering of frisdrank, koffieautomaten en de kantine voor een maaltijd. Voor iedere groep kan op bepaalde momenten een andere betaling gelden, zo kan het zijn dat medewerkers de koffie gratis krijgen terwijl bezoekers bijvoorbeeld moeten betalen. Hiervoor is een systeem nodig dat met al die verschillende gebruikers rekening houdt. De kern van het Creo systeem bestaat uit (contactloos) betalen met de bankpas en/of creditcard voor alle groepen. Wil een ziekenhuis de medewerkers korting bieden, dan is het inzetten van een medewerkerspas een goede optie. En zijn er bijvoorbeeld buitenlandse bezoekers of andere groepen die niet over een contactloze bankpas en/of creditcard beschikken, dan kunnen er speciale voorzieningen geboden worden zodat ook zij probleemloos kunnen afrekenen.

Zo houdt Creo rekening met alle mogelijke scenario’s in de voorzieningen voor een ziekenhuis of zorginstelling. En het systeem kan makkelijk uitgebreid worden met diensten zoals parkeren en het via de mobiele telefoon bestellen van lunch. 

Het resultaat: Geen contant geld maar een veilige, betrouwbare, efficiënte en effectieve organisatie. De overzichtelijke transactieoverzichten zijn via een speciaal ingerichte webapplicatie in te zien. Indien gewenst kunnen deze ook voor de familie van bewoners/patiënten beschikbaar gesteld worden.. 

Gerelateerde producten: