Skip to main content
Loading...

Uitgifte automaten (tickets, chippassen en consumptiemunten)

Munt-, chippas- en/of ticketuitgifte automaten van Creo betaalsystemen zijn vandaalbestendig en betrouwbaar. De door Creo geleverde uitgifte automaten hebben een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. De automaten werken met contant geld, pinpas / creditcard (contact en contactloos) of beiden. Zij functioneren volledig zelfstandig of worden gekoppeld met een backoffice. Onze automaten worden op klantspecificatie gemaakt. Hierbij kan gekozen worden uit verschillende opties zoals: in- of opbouw met deur aan de achter- of voorzijde; acceptatie van contantgeld, bankpas (PIN / creditcard); Inbouw van barcode - of chippas lezer; uitgifte van (toegangs)tickets, parkeermunten etc. en bediening met touchscreen of toetsen.
  • Creo ticketautomaat
  • Creo munt uitgifte automaat
  • Creo muntuitgifteautomaten

 

De Creo ticket- of kaartautomaat is speciaal ontwikkeld voor verkoop van kaarten en tickets in poppodia, sociëteiten, universiteiten, scholen, openbaar vervoer en stadions. Bezoekers kunnen bij de automaat zelfstandig een pas of ticket aanschaffen met een Pinpas of Creditcard zonder gedoe met contant geld. De touchscreen - of vandaalbestendige knoppen bediening maakt het kopen van een kaartje heel eenvoudig. De gebruikersinformatie is eenvoudig aan te passen. De solide RVS kast heeft een meervoudig sluitsysteem met veiligheidsslot om vandalisme en inbraakpogingen tegen te gaan.

Voordelen:

  • Veilig en snel betalen zonder contant geld
  • Uitgifte van alle soorten passen en tickets
  • Gebruiksvriendelijke bediening

Maatwerk? Naast deze betaalautomaat kunt u ook een automaat door ons laten ontwikkelen op basis van uw eisen en wensen. Creo is gespecialiseerd in het leveren van automaten op klantenspecificatie.