Skip to main content
Loading...

Scholen


Het Creo cashless en contactloos betaalsysteem voor scholen is een universeel betaalsysteem voor optimaal betaalgemak. De basis is probleemloos cashless betalen met de contactloze bankkaart en/of door de school uitgegeven chippas voor leerlingen en medewerkers.

Betalen met de school chippas heeft het voordeel dat de leerlingen en medewerkers bepaalde producten met korting kunnen kopen. Betalen met de contactloze bankkaart heeft het voordeel dat iedere bezoeker van de school producten kan kopen.

Door de schoolpas of bankkaart op korte afstand bij een kaartlezer te houden, is betaling een feit. Hiermee kan een flexibel prijsbeleid worden gevoerd; door studenten of medewerkers gratis of met korting producten aan te bieden, terwijl gasten het volledige bedrag betalen.

De digitale portemonnee (het Cerberos chipmanagementsysteem) van de schoolpas opladen kan via een betaalautomaat, het online web portal en/of mobiele app en aan de kassa met een (contactloze) pinbetaling.

Indien gewenst kan een bestaande toegangscontrole medewerkerskaart of studentenpas, eenvoudig worden gekoppeld aan de digitale portemonnee.

Gerelateerde producten: