Skip to main content
Loading...

Poppodium Manifesto installeert Creo kassasysteem met contactloos betalen

Het Creo kassasysteem met contactloos betalen is speciaal ontwikkeld voor poppodia. Het systeem is eenvoudig te bedienen en te configureren. Daarbij kan het kassasysteem op afstand benaderd worden, waardoor Creo indien gewenst zeer eenvoudig ondersteuning kan bieden bij gebruik - en service vragen.

Contactloos betalen heeft voor poppodium Manifesto de volgende belangrijke voordelen:

  • Gemiddeld is een contactloze betaling 10 seconden sneller dan een gewone pinbetaling en vele malen sneller dan het teruggeven van contant geld. Dit zorgt voor kortere wachtrijen en maakt het afrekenen voor de klanten een stuk eenvoudiger.
  • Pinnen is veiliger en goedkoper dan contant. Dit geldt voor gewoon pinnen maar ook voor contactloos betalen.
  • De betaalautomaat is gekoppeld aan het kassasysteem. Hiermee voorkomt u fraude, bespaart u tijd en komen kasverschillen minder voor.

Manifesto bestaat als poppodium sinds 1999. Het programma biedt naast concerten van binnen- en buitenlandse bands, dance feesten en fris feesten voor tieners (FRIS en Club Festo). Verder maken muziekschool Boedijn en muziekschool Hoorn gebruik van de accommodatie voor muzieklessen en uitvoeringen. Ook popkoor Prestige oefent wekelijks in Manifesto. Verder kan je in Manifesto terecht voor dj workshops, geluidscursussen en het Hoorns Songwriters Gilde. Maandelijks organiseert Radio501 bluesconcerten onder de naam Blues on Sunday.

  • Poppodium Manifesto kassasysteem met contactloos betalen

Contactloos betalen? Zo werkt het. Gemakkelijk, snel én veilig afrekenen? Dat kan door contactloos te betalen. Bij bedragen tot en met 25 euro is geen pincode nodig. Contactloos betalen boven de 25 euro kan ook. Dan wordt altijd om je pincode gevraagd. Wanneer je aaneengesloten contactloze betalingen zonder pincode opgeteld de limiet van € 50,- bereiken, moet je alsnog een pincode intikken. Zo blijft het veilig voor iedereen.