Skip to main content
Loading...

ICT organisaties vereenvoudigen het sleutelbeheer, verlagen service responstijden en kosten via online toegangsbeheer

Met het nieuwste draadloos elektronisch slot voor schakel- en systeemkasten, gaat een service monteur direct naar een locatie zonder eerst een sleutel op te hoeven halen. Hij neemt contact op met de beheerder en geeft de locatie op die hij wil openen. De beheerder stuurt via SMS een (tijdelijke) sleutel.  De service monteur kan vervolgens via de app op zijn telefoon het slot eenmalig (of gedurende een in te stellen tijd) openen als hij in de directe nabijheid van het slot is. Communicatie tussen de mobiele telefoon en het elektronisch slot vindt plaats via Bluetooth. De app is voor iedereen gratis te downloaden dus ook door externe service monteurs die tijdelijk of eenmalig voor een opdracht worden ingehuurd.
Als de werkzaamheden zijn afgerond kan de monteur de kast sluiten en hoeft geen sleutel terug te brengen. 

Naast eenmalige toegang kunnen service monteurs die regelmatig service moeten verlenen ook structureel toegang krijgen gedurende in te stellen perioden en dagdelen. Dat kan voor individuele sloten, maar ook voor groepen van sloten. Dankzij het backoffice systeem heeft u altijd inzicht in wie, wanneer aan welke kast heeft gewerkt.

  • Creo Airkey elektronisch slot

 

Het elektronisch Airkey slot is de ideale oplossing voor het toegangsbeheer van uw schakel- en verdeelkasten voor de sectoren infrastructuur, telecommunicatie en elektrotechniek. Denk hierbij aan verkeersregelinstallaties, zonne- en windmolenparken en datacentra. Met het elektronisch Airkey systeem kunt u een gebruiker online toegang verlenen tot een kast. Zo heeft u altijd zicht op wie welke kast opent en wanneer dit gebeurt. De sloten kunnen bediend worden met de mobiele telefoon en/of de Airkey chipsleutelhanger, -keycard of -polsband.

Zie ook: https://www.creo.nl/Airkey_elektronisch_sluitsysteem 

Creo Airkey elektronisch slotCreo Airkey in systeemkast

 

Creo Airkey elektronisch slot in datacentra