Skip to main content
Loading...

Creo installeert de nieuwste betaalfunctionaliteit bij Studentenvereniging L.A.N.X. in Amsterdam.

L.A.N.X. leden eten en drinken op rekening door eenvoudig hun ledenchippas op één van de geïnstalleerde kaartlezers te plaatsen.

  • Creo ledenpaslezer

L.A.N.X. is opgericht in 1880 en is hiermee één van de oudste studentenverenigingen van Amsterdam. Zij zijn een studentenvereniging voor studenten van de VU, de UvA en de HBO-instellingen. Met bijna duizend leden is L.A.N.X. een van de grootste verenigingen die Amsterdam rijk is. Sinds de verbouwing in het jaar 2016-2017 heeft L.A.N.X. de meest groene Sociëteit in monumentale panden van Nederland. De Sociëteit van L.A.N.X. is iedere week drie avonden geopend; maandag, dinsdag en vrijdag. Ieder dispuut heeft een vaste borrelavond op maandag of dinsdag. De avond begint om 20.30 uur in de Kuyperzaal waar ieder dispuut een eigen muurtapje heeft, en eindigt om 04.00 uur.

De leden eten en drinken op rekening door eenvoudig hun ledenchippas op één van de geïnstalleerde kaartlezers te plaatsen. De kaartlezers zijn verbonden met de Creo touch kassa's en tapautomatisering van Van Duijnen. Wordt er een consumptie getapt, dan wordt deze meteen op rekening van de betreffende persoon bijgeschreven of wordt een bedrag van het prepaid saldo afgeschreven.

Nieuwe functionaliteit: Creo zit niet stil en ontwikkelt continue nieuwe functionaliteit op basis van eisen en wensen van de (nieuwe) klanten zoals L.A.N.X.