Skip to main content
Loading...

PIN terminal CCV

Deze bemande pinterminal van CCV is geschikt voor bedrijven die de betaalautomaat willen combineren met Creo Cris kassasoftware. De CCV 400 serie betaalautomaat blinkt uit in kracht, snelheid en uitstekende prestaties. Het is een stijlvolle, compacte en lichte betaalautomaat. Creo cashless betaalsystemen levert als partner van CCV een uitgebreid assortiment CCV pin terminals voor bemande en onbemande toepassingen. Variërend van losse toonbank pin terminals tot vandaalbestendige pin terminals voor inbouw in ticketautomaten, muntautomaten en saldo opwaardeerautomaten.
  • Creo pinterminal CCV 400 serie
  • Creo pinterminal CCV 400 serie

 

De dienstverlening van Creo is zeer uitgebreid. Wij zorgen er voor dat uw klanten altijd kunnen betalen voor eten, drinken, toegang, vervoer etc. Ook kennen wij de laatste trends en nieuwste betaalmethoden. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden zoals betalen met (contactloze) bankpas en/of Credit Card, QR code, Ledenpas en/of bedrijfspas. Daarnaast zijn er ook de verschillende online betaalmethoden zoals iDEAL beschikbaar.

Ledenpas en/of bedrijfspas accepteren: Hebben uw leden en/of medewerkers toch al een pas op zak voor toegangscontrole, laat ze er dan ook mee betalen. Dat kan naar keuze op rekening of op saldo. Omdat de eigenaar van de ledenpas en/of bedrijfspas bekend is, kan er gebruik gemaakt worden van allerlei rechten eventueel gekoppeld aan datum en tijd. Daarbij kunt u denken aan kortingen op bepaalde producten tijdens bepaalde evenementen en op bepaalde locaties.

Creditcards accepteren: Laat geen omzet lopen en accepteer ook creditcards in uw zaak. We zien dat onder toeristen en zakelijke klanten creditcards één van de meest gebruikte betaalmiddelen zijn. Daarbij geven creditcardgebruikers gemiddeld meer uit dan gebruikers van andere betaalmiddelen.

QR betalingen accepteren: Wilt u als ondernemer naast contactloze pinbetalingen ook mobiele betalingen accepteren? Met QR betalen uw klanten direct met hun smartphone door een QR code te scannen op uw betaalautomaat. Makkelijk, veilig en snel.