Skip to main content
Loading...

Chippas uitgifte- en/of opwaardeerautomaten

Chippas uitgifte- en/of opwaardeerautomaten van Creo betaalsystemen zijn vandaalbestendig en betrouwbaar. De chippas is goed in te zetten in combinatie met de cashless tapautomatisering, bij draaikruizen of doorloopsluizen en bij kassasystemen. Ze zijn gebruiksvriendelijk worden gebruikt op tal van locaties. Je ziet ze bijvoorbeeld bij pontveren, in hotels, ziekenhuizen en poppodia.
  • Creo chippas uitgifte- en/of opwaardeerautomaat
  • Creo chippas uitgifte- en opwaardeerautomaat

 

De Creo ticket- of kaartautomaat is speciaal ontwikkeld voor verkoop van kaarten en tickets in poppodia, sociëteiten, universiteiten, scholen, openbaar vervoer en stadions. Bezoekers kunnen bij de automaat zelfstandig een pas of ticket aanschaffen met een Pinpas of Creditcard zonder gedoe met contant geld. De touchscreen - of vandaalbestendige knoppen bediening maakt het kopen van een kaartje heel eenvoudig. De gebruikersinformatie is eenvoudig aan te passen. De solide RVS kast heeft een meervoudig sluitsysteem met veiligheidsslot om vandalisme en inbraakpogingen tegen te gaan.

Voordelen:

  • Veilig en snel betalen zonder contant geld
  • Uitgifte van alle soorten passen en tickets
  • Gebruiksvriendelijke bediening

Maatwerk? Naast deze betaalautomaat kunt u ook een automaat door ons laten ontwikkelen op basis van uw eisen en wensen. Creo is gespecialiseerd in het leveren van automaten op klantenspecificatie.