Skip to main content
Loading...

Airkey elektronisch sluitsysteem

AirKey maakt uw leven eenvoudiger en u onafhankelijker. Want met AirKey opent u deuren met uw smartphone, kent u sleutels toe via SMS en organiseert u online op heel eenvoudige wijze uw hele sluitsysteem. Daarmee biedt AirKey u een elektronisch sluitsysteem met maximale controle en veiligheid.

Uw AirKey-voordelen:

  • Via internet sleutels naar smartphones verzenden
  • Online-systeem via computer en mobiele app
  • Voor bedrijven, ziekenhuizen, sportverenigingen, poppodia
  • Productkwaliteit en gegevensbeveiliging uit Oostenrijk

Creo Airkey elektronisch sluitsysteem

Lees meer....

Airkey cilinder

De AirKey-cilinder is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Voorzien van kerntrek- en uitboorbeveiliging, rotatierem en een geïntegreerd Secure-Element voor veilige gegevensopslag als de centrale beveiliging in het AirKey-systeem. Door het modulaire systeem kan de cilinder eenvoudig gemonteerd en in de lengte aangepast worden.

Airkey hybrid cilinder

Gecombineerd elektronisch-mechanisch systeem. Mechanische en elektronische componenten in één enkele cilinder. Combineerbaar met alle actuele modulaire mechanische systemen.

Airkey hevelcilinder

De AirKey-hevelcilinder wordt gebruikt in brievenbussen, lockers en archief- en apotheekkasten.

Airkey hangslot

Het AirKey-hangslot is een optimale aanvulling van het AirKey-systeem. Hij zorgt voor een flexibele beveiliging van serverkasten, selfstorage boxen, opslagruimten, hekken of slagbomen. Dankzij de beschermingsklasse IP65 is het hangslot geschikt voor binnen- én buitengebruik.

Airkey wandlezer

De AirKey-wandlezer is binnen en buiten toepasbaar. In combinatie met de wandlezer-besturing is deze onder andere geschikt voor het aansturen van elektronische componenten in schuif- en draaideuren en als elektronische deuropener in liften.

Airkey identificatietokens

Airkey identificatietokensNaast de smartphone kunt u ook sleutelhangers (keytags), combi-polsband, combisleutels of pasjes als toegangsmedium gebruiken.
    • Creo Airkey elektronisch sluitsysteem

    Gerelateerde Producten