Onze relaties:

  • Pass toegangssystemen
  • Payter
  • B2U
  • Quarto
  • Kaba

Contactloze bankpas en saldopas accepteren op dezelfde pinterminal? Dat kan, maar kies dan wel voor de veilige oplossing.

Betalen met de contactloze bankpas is populair. Daarnaast kiezen veel organisaties er voor om ook betalingen m.b.v. de Saldo-, leden- en/of medewerkerspas op dezelfde pinterminal te accepteren.

Het accepteren van betalingen met de saldo-, leden- en/of medewerkerspas is met name interessant voor organisaties die op een veilige manier contant geld willen accepteren (in één keer een geldbedrag opwaarderen, waarna de individuele transacties met de saldopas worden afgerekend), dan wel dat de leden en/of medewerkers producten voor een andere prijs mogen kopen.
Een groot voordeel is dat betalingen met zowel de contactloze bankpas als de saldopas tegenwoordig op dezelfde pinterminal geaccepteerd kunnen worden.

Overweegt u het accepteren van saldopas betalingen op de pinterminal? Let dan wel op dat u voor een veilige en betrouwbare oplossing kiest. Niet alle oplossingen die op dit moment in de markt worden aangeboden, zijn voldoende beschermd tegen kwaadwillende personen.

Wij informeren u graag vrijblijvend over de voor- en nadelen van de verschillende oplossingen.

Neem contact op met César Sierhuis. M: 06-15068687 / E: cesar.sierhuis@creo.nl