Onze relaties:

  • B2U
  • PCI Nederland
  • Quarto
  • Almanapp
  • Antenor

Betaal- en toegangscontrolesysteem Holland Evenementen Groep volledig geïmplementeerd.

De Holland Evenemente Groep heeft de volledige implementatie van het Creo cashless betaal- en toegangscontrolesysteem afgerond.

Het bedrijf heeft het systeem in een aantal fasen geïnstalleerd. Aan de basis van dit volledig cashless betaal- en toegangscontrolesysteem staat de Holland Evenementen Groep chippas. Met deze pas krijgt men toegang tot het park via het toegangscontrolesysteem voozien van fastlanes en kan men afhankelijk van het soort bezoekersprofiel (bedrijf of individuele bezoeker) op rekening of op saldo betalen voor eten en drinken. Saldo opwaarderen kan via een pintranactie aan de kassa en bij opwaardeerautomaten of via een iDEAL betaling via de website. Via de website kunnen bezoekers ook hun transacties inzien en bij verlies hun pas blokkeren. Dankzij de eenvoudige financiële rapportages en de koppeling met Smart Event Manager heeft het management volledig inzicht in het functioneren van het bedrijf.

Over de Holland Evenementen Groep: De Holland Evenementen Groep biedt een complete evenementenlocatie voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenparties, familiedagen etc. Alle programma's en activiteiten vinden op één locatie plaats. Zomer of winter, indoor of outdoor, actief of passief, de programma's en activiteiten bieden voor ieder wat wils.

Bekijk de interactieve rondleiding om een indruk van het bedrijf te krijgen.