Onze relaties:

  • Antenor
  • Quarto
  • B2U
  • Almanapp
  • Van Duijnen

Ziekenhuizen en zorginstellingen

Cashless betalen met ID chippas en/of (contactloze) bankpas.

Met het Creo Cashless Betaalsysteem voor ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen de verschillende gebruikersgroepen binnen de organisatie al dan niet met korting betalen voor de lunch, koffie, frisdrank en versnaperingen bij de vendingautomaten en catering. De kern van het systeem bestaat uit contactloos betalen met de bankpas voor alle bezoekers, patiënten en medewerkers. Indien gewenst kunnen de medewerkers echter ook gratis of met korting producten kopen door gebruik te maken van hun medewerkerspas. Voor buitenlandse bezoekers en medewerkers die niet over een contactloze bankpas beschikken kan er een speciale voorziening getroffen worden, zodat ook zij probleemloos af kunnen rekenen.

Daarnaast kan het systeem ook ingezet worden voor andere diensten zoals parkeren en het via de mobiele telefoon bestellen van de lunch.

Veilig en overzichtelijk
Geen contant geld en overzichtelijke transactieoverzichten, zorgen voor een veilige, betrouwbare,efficiënte en effectieve organisatie.  De transactieoverzichten zijn (indien gewenst ook voor de familie van bewoners/patienten) via het internet op de computer of mobiele telefoon in te zien.

Producten:Betaalsystemen / uitgifte- en opwaardeerautomaten / toegangsystemen